Elektromotoren

Ook voor elektromotoren het juiste adres

Naast ons assemblagewerk leveren wij, samen met diverse leveranciers, nieuwe en tweedehands elektromotoren van verschillende merken. Bijzonder is dat wij ook explosievrije motoren en vertragingskasten kunnen leveren en monteren.

Is de door u gezochte motor niet tweedehands leverbaar? Dan kunnen wij altijd een nieuwe motor leveren die wel aan uw wensen voldoet. Daarnaast verzorgen wij in onze eigen werkplaats ook aanpassingen aan motoren. Zoals het monteren van een rem, flens of reductor.

Indien voorradig zullen wij u altijd eerst een gebruikt exemplaar aanbieden. Als deze niet op voorraad is zullen wij u een nieuwe, zeer scherp geprijsde, motor aanbieden. Deze zijn allemaal van goede kwaliteit en worden getest voordat ze bij ons de deur uitgaan zodat u altijd een goede motor geleverd krijgt. Alle onze motoren zijn standaard uitgevoerd in B3. Mocht het zo zijn dat dit moet worden aangepast naar B5/B14 of met een vertragingskast enz. enz. dan kunnen wij dit in onze eigen werkplaats realiseren.

Ons assortiment

Kijk naar ons assortiment en mocht het type wat u zoekt er niet bij staan stuurt u ons dan even een e-mail zodat wij u een passende offerte kunnen maken voor het type dat u zoekt

Samenstellen. Dat is waar wij (onder andere) goed in zijn.

In ons bedrijfspand hebben wij een moderne montageafdeling, een ruime overdekte opslag en een 2-tons kraanbaan tot onze beschikking. Hiermee kunnen wij zowel kleine als grote klussen (en materialen) met gemak aan.

AXIAAL- CENTRIFUGAALVENTILATOREN

Eén van de specialismen van Lieven Assemblage ligt op het gebied van axiaal- centrifugaalventilatoren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

SCHAKEL- EN BESTURINGSKASTEN

Voor het aanbrengen, inregelen en afstellen van uw schakel- en besturingskasten is Lieven de ideale partner. Korte lijnen zorgen voor snelheid én kwaliteit.

TELEKTROMOTOREN VERWERKEN

Naast ons assemblagewerk leveren wij, samen met diverse leveranciers, nieuwe en tweedehands elektromotoren van verschillende merken. Ook leveren en monteren wij explosievrije motoren en vertragingskasten.

ONDERHOUD IN ONZE WERKPLAATS

Het onderhoud en de revisie van een machinepark neemt vaak veel tijd, ruimte en personeel in beslag. Wij begrijpen dat. Daarom nemen wij met plezier de verschillende montage- en onderhoudswerkzaamheden voor u uit handen.

Direct contact

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte