Onderhoud & Revisie

Onderhoud en revisie door Lieven

Het onderhoud en de revisie van een machinepark neemt vaak veel tijd, ruimte en personeel in beslag. Wij begrijpen dat. Daarom nemen wij met plezier de verschillende montage- en onderhoudswerkzaamheden voor u uit handen.

Om bovenstaande redenen wordt het onderhoud en revisie van een machine park steeds vaker uitbesteed aan derden. De investering weegt niet op tegen de voordelen om zelf het onderhoud uit te voeren. Om deze redenen zijn wij een uitstekende partner om met u samen te kijken wat er mogelijk is. Op dit moment loopt er een revisie project waarbij in totaal 8 robot heftrucks moeten worden gereviseerd. De heftrucks worden in Putten bij ons aangeleverd en hier worden ze geheel gedemonteerd, gerepareerd, gespoten/geëpoxeerd en weer samengebouwd.

Bent u tijdelijk op zoek naar technisch talent ter ondersteuning of uitvoering van een klus bij u op locatie? Wij bieden de mogelijkheid om (onze) krachten aan u uit te ‘lenen’ tegen een scherp tarief. Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden!

Vakbekwaam technisch personeel

Goed technisch onderlegt personeel die men voor een korte periode zoek is vaak moeilijk te vinden. Wij hebben de mogelijkheden om goede krachten uit te lenen tegen zeer scherpe tarieven. De door ons uitgezonden technici hebben jaren lange ervaring in diversen bedrijfstaken. Bent u opzoek naar goed en betrouwbaar personeel, neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we samen met u de juiste man voor uw opdracht selecteren.

Samenstellen. Dat is waar wij (onder andere) goed in zijn.

In ons bedrijfspand hebben wij een moderne montageafdeling, een ruime overdekte opslag en een 2-tons kraanbaan tot onze beschikking. Hiermee kunnen wij zowel kleine als grote klussen (en materialen) met gemak aan.

AXIAAL- CENTRIFUGAALVENTILATOREN

Eén van de specialismen van Lieven Assemblage ligt op het gebied van axiaal- centrifugaalventilatoren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

SCHAKEL- EN BESTURINGSKASTEN

Voor het aanbrengen, inregelen en afstellen van uw schakel- en besturingskasten is Lieven de ideale partner. Korte lijnen zorgen voor snelheid én kwaliteit.

TELEKTROMOTOREN VERWERKEN

Naast ons assemblagewerk leveren wij, samen met diverse leveranciers, nieuwe en tweedehands elektromotoren van verschillende merken. Ook leveren en monteren wij explosievrije motoren en vertragingskasten.

ONDERHOUD IN ONZE WERKPLAATS

Het onderhoud en de revisie van een machinepark neemt vaak veel tijd, ruimte en personeel in beslag. Wij begrijpen dat. Daarom nemen wij met plezier de verschillende montage- en onderhoudswerkzaamheden voor u uit handen.

Direct contact

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte